laminaatvloer

Voordelen van laminaatvloeren

Laminaatvloeren zijn een composietmateriaal dat bestaat uit meerdere lagen hout of kunststof. Dit materiaal bestaat al meer dan 50 jaar en is ontworpen om er net zo uit te zien en aan te voelen als echt hout. Er zijn echter enkele dingen waar u rekening mee moet houden voordat u dit type vloer installeert. Ten eerste moet u ervoor zorgen dat uw ondervloer stevig genoeg is om het gewicht van uw vloer te dragen. Vervolgens moet u ervoor zorgen dat de vloer waterpas en vochtvrij is.

Een ander ding om te onthouden bij het installeren van laminaatvloeren is dat het nooit op plaatsen mag worden geplaatst waar het nat kan worden Leg Express laminaat laten leggen. Dit komt omdat massief hout extreem gevoelig is voor vocht. Als je dit type vloerbedekking in natte ruimtes moet leggen, kies dan voor een waterdichte uitvoering. Om uw laminaat tegen vocht te beschermen, moet u altijd een siliconenkit gebruiken in plaats van standaardvoeg. Standaard voegmortels kunnen water opnemen en dit tast de kleur van het laminaat aan.

Een ander voordeel van laminaatvloeren zijn de lage kosten en het eenvoudige onderhoud. Gemorst materiaal kan eenvoudig worden opgeveegd. Het enige wat u hoeft te doen om het te onderhouden, is het regelmatig vegen. Bovendien is dit type vloer hypoallergeen en zijn er geen spleten waar allergenen kunnen vast komen te zitten. Verder is hij voorzien van een vochtscherm, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over schimmelvorming en schade aan je vloeren.

Klik op de link: Leg Express

Voordelen van laminaatvloeren