Het lijkt erop dat de waarde van de cryptocoïne, bitcoins, blijft stijgen. Er zijn veel redenen voor dit en een van hen is het gebruik van de online uitwisselingen waarmee u het kunt kopen met contant geld uit de meest betreffende online makelaars in de buurt. Veel mensen vragen zich echter af of het verstandig is om het door een uitwisseling te kopen of het rechtstreeks van een portemonnee te kopen. In dit artikel zullen we proberen een eenvoudige herziening van beide methoden te bieden om u te helpen een geïnformeerde beslissing te nemen waarop de beste optie voor u zou zijn.

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen hebben gekozen om transacties met de virtuele valuta bekend als bitcoins te doen, is vanwege het vermogen om kleine stortingen vrijwel en meteen zonder gedoe te maken. Kopen van een makelaar vereist meestal dat u een langdekende reeks stappen invult, waaronder het invullen van langdurige toepassingsformulieren, wachtend om uw informatie te laten geverifieerd, vul het vullen van tal van papierwerk, wachtend door de internationale rode tape en het betalen van heftige commissies op de Vele malen kunnen deze commissies van 30% hoger zijn.

Door het Bancontact-systeem te gebruiken, kunt u onmiddellijk geld in uw account krijgen, waardoor het veel aantrekkelijker wordt voor kopers.

We moeten echter ook een aantal mogelijke nadelen in overweging nemen via de Exchange versus een webgebaseerde portemonnee. Als u bijvoorbeeld besluit om het Bancontact-systeem te gebruiken, is er geen manier om te weten hoeveel u u uiteindelijk zult kosten. De vergoedingen voor elke transactie worden niet publiekelijk weergegeven op de site, dus het is onmogelijk om te zeggen of u te veel of te weinig betaalt. Ook hebben de uitwisselingen die u deze functie bieden, mogelijk niet de hoogste beschikbare commissies, en kunnen ze een geautomatiseerd systeem gebruiken dat u automatisch oplaadt. Dit kan natuurlijk leiden tot enkele vrij grote kosten die je zou moeten absorberen, en we weten allemaal dat als het gaat om het internet, er meestal niets gratis is.

Een ander probleem dat gebruikelijk is met veel van de andere online handelsopties, is het feit dat u uw eigen geld daadwerkelijk riskeert in plaats van alleen gebruik te maken van een service die u een vooraf bepaalde bedrag aan contanten aanbiedt om in uw Invest-account te plaatsen. In het geval van de BTC-uitwisseling kunt u bijvoorbeeld een account openen bij een bemiddelingsbureau en vervolgens uw fondsen investeren in welke valuta’s ze ook worden weergegeven. Wanneer u besluit dat u wilt verkopen, schrijf je gewoon een cheque en stuur het naar de makelaar, die het geld vervolgens naar je beleggingsaccount verzendt. Je wacht dan op een cheque om binnen te komen, omdat het brokerage-firma het als een succesvolle handel markeert.

Als u uw geld in uw account hebt en het een succesvolle handel is, maakt u winst, zo niet, zo niet, dan bent u uit uw vergoeding.

Dit maakt het nogal moeilijk om in iets te investeren, omdat als je een ruil mist, je gewoon je geld hebt. Dit is de reden waarom zoveel mensen de voorkeur geven aan bitcoins in de vorm van een digitale portemonnee, omdat hierdoor u de nodige fondsen in een kwestie van minuten kunt verwijderen. Als uw computer of laptop verloren of gestolen wordt, zal het Bancontact-systeem het vervangen door een van hun BCASH-portefeuilles, die al uw saldi veilig en veilig houden van hackers.

Bitcoins kopen via het Bancontact-platform is zowel snel als handig. De desktop-interface is zeer aanpasbaar, zodat u het precies kunt aanpassen hoe u de pasvorm ziet. De functie die de meeste mensen het meest nuttig vinden, is de mogelijkheid om een aangepaste wachttijd op te zetten, die uw transacties vertraagt totdat u bevestigingen hebt ontvangen van hun drie grote handelspartners – Gemini, Gavina en de Boston. De desktopinterface is uiterst eenvoudig te leren en u kunt het op elke computer gebruiken, omdat het een volledig aanpasbaar programma is. Het bedrijf bestaat al geruime tijd en heeft wereldwijd miljoenen klanten die hun handelsplatform vertrouwen, en dit is duidelijk door het feit dat ze de grootste makelaar in de wereld zijn

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester

Koop Bitcoins met Bancontact