ethereum

Als u geïnteresseerd bent in de toekomst van slimme contracten, heeft u waarschijnlijk van Thorium gehoord. In de afgelopen maanden heeft het in populariteit verkregen als nieuwe technologie voor slimme contracten en zorgt voor volledige aanpassing, inclusief smartcontractprogrammering. Terwijl we in de buurt van de lancering van zijn openbare bèta, ben ik erg geïnteresseerd in welk etherium voor u kan doen.

Misschien heb je eerder gehoord van sommige slimme contractprogramma’s. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je een item van Amazon naar je vrouw wilde sturen met de klik op een knop. Wat als je thuis zat en je computer niet kon gebruiken om het item te bestellen? Als je in deze situatie was, zou je heel veel geluk hebben – als je thuis zat, zou je willen dat iemand het item voor je daadwerkelijk bestelt. Stel je voor als je dit programma zou kunnen aanpassen om de persoon die koopt of verkoopt om de parameters van de transactie te laten opgeven.

Stel dat u de prijs en het verzendende timeframe en het product kunt opgeven kunt worden geleverd binnen een ingesteld tijdsbestek. Dit is heel anders dan wat je had in het verleden waar je ofwel de verkoper of de koper of beide moest vertrouwen.

Nu, met Thorium, kunt u slimme contracten bouwen die alle betrokkenen kunnen helpen.

Het grootste voordeel van het kopen en verkopen van een ethereum maakt je gemakkelijk te begrijpen is dat het elke vorm van tussenpersoon uit de transactie verwijdert. Stel je deze situatie voor: je gaat naar de website van het bedrijf dat het thorium verkoopt. U invoert vervolgens uw informatie en kiest u hoe u wilt dat de transactie gaat. Je hoeft nooit met iemand te communiceren en alles gebeurt automatisch, volgens de geprogrammeerde parameters.

Laten we zeggen dat je een thorium wilt verkopen. Het enige dat u hoeft te doen, is naar de website van het bedrijf gaan die de verkoop biedt en uw informatie opnieuw invoert.

Nogmaals, u kunt kiezen wanneer u wilt verkopen, hoe u wilt verkopen en hoeveel u wilt verkopen voor.

Het laatste voordeel van etherisch is dat het u kan helpen betere beslissingen te nemen. Stel dat u geïnteresseerd bent in het openen van uw eigen e-commerce-winkel. Voordat u de uitrusting die u nodig hebt, koopt, kunt u Etherische Smart Contractsoftware gebruiken om u te helpen beslissen welke artikelen op uw site kunnen opnemen. En nogmaals, zodra u uw goederen daadwerkelijk verkoopt, kunt u ervoor zorgen dat u de beste prijs kreeg met behulp van hetzelfde Smart Contract-programma.

Klik hier https://www.bitcoinmeester.nl

Het kopen en verkopen van ethereum maakt je gemakkelijk